Oliwa z oliwek w profilaktyce chorób serca
Od lat żywieniowcy alarmują aby w codziennej diecie zwiększać spożycie olejów roślinnych kosztem tłuszczów zwierzęcych.
czytaj więcejOd lat żywieniowcy alarmują aby w codziennej diecie zwiększać spożycie olejów roślinnych kosztem tłuszczów zwierzęcych.
czytaj więcejZ lek. med. TADEUSZEM PRZYTULSKIM, specjalistą neurologiem z Centralnej Wojskowej Przychodni Lekarskiej CEPELEK w Warszawie rozmawia MAGDALENA PRÓCHNICKA
czytaj więcejStwardnienie rozsiane (SM) postrzegane było do niedawna jako choroba ludzi dorosłych. W efekcie tylko na nich zostały skierowane wszystkie programy i działania. Wraz z rozwojem ...
czytaj więcejZ dr. hab. n. med. doc. Wiesławem Tarnowskim, chirurgiem ze szpitala im. prof. W. Orłowskiego w Warszawie – rozmawia Magdalena Jarosz
czytaj więcej