Składniki:
Brokuły 50 g (pół porcji)
Cebula 25 g (pół małej sztuki)
Groszek zielony konserwowy 30 g (2 łyżki)
Jogurt naturalny 75 g (3 łyżki)
Kukurydza konserwowa 30 g (2 łyżki)
Majonez z olejem rzepakowym 10 g (1 łyżeczka)
Marchew 50 g (1 sztuka)
Pietruszka, liście 2 g (1 łyżeczka)
Pietruszka - korzeń 40 g (1 sztuka)
Seler korzeniowy 60 g (1 plaster)
Ziemniaki 100 g (1 średnia sztuka)
Sposób przygotowania:
Brokuła ugotować. Ziemniaki, marchew, pietruszkę,
selera ugotować przed obraniem. Ostudzić, obrać
i pokroić w kostkę. Dodać brokuła pokrojonego
na mniejsze kawałki. Dodać pozostałe składniki, doprawić
i wymieszać.
Kontakt:
- 503 191 858
Martyna Diakow
OPINIA PACJENTA: Pani Martyna to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Umiejętne podejście do pacjenta jak i odpowiednia motywacja sprawia, że jest się w stanie osiągnąć upragniony cel który sobie postawiliśmy. Dieta ułożona przez Panią Martynę jest prosta, a dania bardzo smaczne. Dziękuję
Twój komentarz